Nieuws
Expositie BOS

Vanaf woensdag 24 oktober exposeert Rebecca met 5 werken in de serre van het leukste Texelse Eetcafé ‘De 12 Balcken' in Den Burg op Weverstraat 30. Het thema is ‘Bos’; ‘Gevallen Reuzen in het Texelse bos’, maar ook een schilderij van ‘de Seeting,Texel’ en een ‘Bosven in de Ardennen’.
De gebruikte technieken zijn Inkt, pastel en/of acryl op karton.
De expositie is tot 11 december 2018.


Expositie DIERBAAR

Vanaf 1 April, exposeren Rebecca Geskus (van o.a. Texelsvilt) en Erna van Sambeek en in Natura Docet, Wonderryck, in Denekamp.
Deze expositie is tot in December 2018 te bezoeken.

Dierbaar – Twee kunstenaars, de natuur als bron
Vanaf begin april 2018 is de expositie Dierbaar te zien in museum Natura Docet Wonderryck Twente. In deze tijdelijke tentoonstelling wordt natuur, kunst en design met elkaar verbonden. Het werk van kunstenaars Rebecca Geskus en Erna van Sambeek en objecten uit de museumcollectie worden samengebracht. Er ontstaat een dialoog tussen kunst en natuur. Basis van het werk is wol, vilt en gerecyclede materialen.
Daarnaast zijn de zogenaamde zwarte tenten van geweven geitenhaar voor beide kunstenaars een inspiratiebron. Nomadenvolkeren van Noord-Afrika tot China gebruiken deze tenten tot op de dag van vandaag.


Entree tot de expositie is via een zwarte tent, die de twee kunstenaars speciaal voor de tentoonstelling hebben gemaakt van ‘waardeloos’ materiaal; van Texelse ‘zwarte wol’ en oude visnetten. Geïnspireerd door de Zwarte Nomadentent.

Content © 2018 Rebecca Geskus. All rights Reserved | Webdesign by Heleen Vink